Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Her dilde sırasıyla hordaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile az çok uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere iye tablolar kullanabilirsiniz.

Henüz ali bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş sahaı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore geçirmek ve eşyalarınızı yerleştirmek karınin bayağı kullanışlı ve avantajlı bir ocaklık dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler süresince size eşlik edecektir.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir aile dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen kıpkızıl gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Fil işveli rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians tekvin etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Hane dekorasyonu ipuçları ortada antrasit renk kullanmaı mekanın genel estetiğini canlendirirken beyit sahiplerine dekorasyon konusunda elastikiyet sağlar.

Pembe ve antrasit duvar boyas antrasitin renk uyumu, pembenin itici pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoğu kez çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi tekvin etmek antrasit renk tonları bağırsakin kullanılabilir.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda asude uyumasını sağlamlar.

Antrasit ile uyumlu renkler beyninde kırmızı, goldfix sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir hava yaratır.

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir harmoni oluşturmuş olacaktır.

Parafin ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça tercih edilir. Gri duvar boyası; kıl payı her renk ile ahenk sağlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle birçok farklı tarzda dekorasyona intibak sağlamlaması yüz sıkça yeğleme edilir.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, evin atmosferine çeşitleme tren. öteki renklerle akort ortamında kullanılabilir. Güneş yer bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Antrasit renk muhik yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçtaban dönüşebilir. Özellikle gökçe ve yeşil tonları bu rengi en bir tomar destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page